Ny hotelchef til Dragsholm Slot

PRESSEMEDDELELSE:
Dragsholm Slot har fået ny hôtelier: Jacob Rais tiltræder medio april.
 
Slottets nye daglige leder, Jacob Rais, skal sikre et fortsat højt værtskab og udvikling af hoteloplevelser med udgangspunkt i slottets 800-årige fortælling, natur og gastronomi. Derudover skal han fortsætte videreudviklingen af Dragsholm Slot som et attraktivt mødested for skandinaviske virksomheder og erhvervsliv samt bidrage til slottets ambitioner om fortsat at tilhøre den gastronomiske elite i Norden.
 
Jacob Rais har fået hotelbranchen ind med modermælken; i 1951 blev bedsteforældrene Danmarks yngste forpagterpar, da de overtog driften af Vildsund Strand Badehotel ved Thisted, og forældrene drev igennem flere år HotelVamdrup. Sidenhen har Jacob været ansat som hotelchef i den Københavnske hotelbranche, på First Hotel Skt. Petri, Front Hotel og Hotel Fox. Jacob Rais er desuden et kendt ansigt i TV2s TV-programmer “Danmarks Dejligste Badehoteller” (2014) og “Danmarks Dejligste Slotshoteller” (2015), hvor han medvirkede som vært og hotelekspert. Under optagelserne til “Danmarks Dejligste Slotshoteller” besøgte han Dragsholm Slot for første gang og – skulle det vise sig – ikke sidste gang. For her, medio april, tiltræder han så stillingen som hôtelier med reference til slotsejer og adm. direktør Mads Hylleholt Bøttger.
 
Mads Hylleholt Bøttger glæder sig til samarbejdet – “Jeg er rigtig stolt af at kunne byde Jacob ombord på det ambitiøse hold. Jacob har stor erfaring og kompetencer med at drive hotel og skabe hoteloplevelser på absolut højeste niveau og er desuden anerkendt som en af Danmarks dygtigste hoteleksperter indenfor service og unikke hoteloplevelser. Jacob er fyldt med energi og har en masse ambitioner for slottets fremtid. Han er derfor det perfekte match til vores dygtige og professionelle medarbejdere. Jeg ser frem til samarbejdet og til også fremadrettet at kunne byde vores gæster på hoteloplevelser af høj kvalitet med udgangspunkt i slottets fantastiske fortælling”. 
 
Dragsholm Slot ligger midt i det smukke Odsherred, en times kørsel fra København og lufthavnen. På det 800-årige slot mødes fortid, nutid og fremtid i et harmonisk samspil mellem historie, terroir og gastronomi. Og det skal både ses og smages. Slottets naturbevidste køkkener tilbyder bistro og gourmet, og de to anerkendte, prisvindende restauranter baserer sæsonens menuer på årstidernes råvarer fra Baronens inddæmmede Lammefjorden.
 
Den omkringliggende natur er udnævnt som Danmarks første og eneste Geopark af UNESCO og indbyder til både afslapning og aktiviteter. Dragsholm Slots spændende historie kan opleves på en rundvisning med guide, og slottets 34 hotelværelser er indrettet med Hästens-senge, så gæsterne får sig en velfortjent, god søvn.
 
Dragsholm Slots møde- og konferencetilbud tager udgangspunkt i naturen, som kilde og redskab til ny energi, bedre koncentration og større velbefindende. Derfor inkluderes naturen i maden, i aktiviteterne og i mødedagene på slottet.