Odsherred – lig med gode oplevelser

 – Det er ikke uden grund at Odsherred rummer Danmarks største, samlede sommerhusområde, og er blandt de mest attraktive ferie- og fritidsområder, udtrykker Odsherreds Kommunes borgmester, Thomas Adelskov i nogle velkomstord i en af de mange sommerpublikationer, der udkommer i området.

Thomas Adelskov begrunder sine ord med, at Odsherred, der ligger omgivet af vand på tre sider, byder på kilometervis af sandbadestrande, hvoraf de fleste har Blå Flag. – Vandrerhjem, ferielejre, campingpladser, bed & breakfast og flere andre overnatningstilbud skyder op, og vidner om den stigende interesse for vores skønne område. Ligeledes findes der et rigt og varieret udbud af kultur- og fritidstilbud, aktive handelsbyer og forretningscentre med alt, hvad man kan ønske sig, en detailhandel, med et flot udbud af mange lokalt producerede varer, samt en stribe servicefag, siger Thomas Adelskov.

Borgmesteren peger på de rige muligheder der er for at komme ud og opleve landskaberne helt tæt på: – Cykel- og vandrestier findes tæt på handelsbyerne og sommerlandet, så der er rig lejlighed til at få motion og gode oplevelser i den varierede natur, som kendetegner Odsherred, siger Thomas Adelskov, der lægger vægt på at det ikke kun er højsæsonen, man har sig for øje: – På turistområdet arbejder vi med at skabe flere tilbud uden for højsæsonen. Konkrete eksempler er bl.a. ”Velvære i kulden” i vinterferien, ”Odsherreds Vandrefestival” i august, musikfesten i Nykøbing under navnet ”Honky Tonk Town” i september og ”Smag på Odsherred” i efterårsferien. Vi vil nemlig gerne tiltrække endnu flere gæster til hele året, og har man lyst til at bosætte sig i Odsherred, hjælper vi dig gerne med oplysninger om kommunale byggegrunde og udstykningsområder, siger Thomas Adelskov.

Af Bent Kjærsgaard