Poké-mania i Sommerland Sjælland

Så går jagten på pokémons for alvor ind i Sommerland Sjælland, når weekenden lørdag den 27. august og søndag den 28. august står i Pokémon Go’s tegn.

– Vi byder indenfor til Poké-mania, hvor vi går allin på pokémon-jagt, fortæller Martin W. Hansen, der er marketingskoordinator i Sommerland Sjælland, og fortsætter:

– Hele dagen sætter vi masser af lures op i parken, som vores pokémon-jagende gæster kan nyde godt af sammen med vores 20 pokestops og 4 gyms.

Få en times forspring
20 heldige jægere kan sågar få et forspring i jagten, når Sommerland Sjælland giver dem mulighed for at komme en time tidligere ind i parken end alle andre gæster.

– Vi har opdaget, at vores parktog kører med en hastighed som betyder, at man kan klække æg uden selv at skulle gå rundt, afslører marketingskoordinatoren og uddyber:

– Vi har i dagens anledning omdøbt toget til ’Ægspressen”. På Facebook kan 20 heldige pokémonjægere vinde adgang til Sommerland Sjælland, før vi åbner, så de kan køre rundt med toget og udruge æg samtidig med, at de kan nå fem af vores pokestops på turen.

Vind et sæsonkort
Sommerland Sjælland sørger selvfølgelig for masser af steder i parken, hvor gæsterne kan oplade deres telefoner, ligesom de utålmodige har mulighed for at købe powerbanks, hvis ikke man vil sidde stille og vente på opladningen.

Der vil desuden være gym-konkurrence kl. 12.00, 13.00, 14.00 og 15.00.
 
– Her kan de jægere, der har indtaget vores gyms på de fire tidspunkter, vinde et 2017-sæsonkort til Sommerland Sjælland, forklarer Martin W. Hansen.
 
I det hele taget står den kommende weekend i Pokémon Go’s tegn, hvor der ligeledes vil være gode tilbud i Borgen, hvor der kan købes billige snacks alt efter, hvor høj level spillerne har.
 
– De seneste uger er der både fanget Snorlax, Mr. Mime og Exeggutor, så der er masser af sjældne pokémons at komme efter. Vi glæder os til at se en masse jægere i parken, slutter Martin W. Hansen.
 
Læs mere her:
Se også: