VIND for 5000,- kr. planter til fritidsgrunden

For at deltate i konkurrencen skal du blot tilmelde dig nyhedsbrevet – KLIK HER!

Den heldige vinder udtrækkes 25. maj 2010.

Sammen med værdikortet til køb af planter på Nykøbing-Rørvig Havecenter, får du også en rådgivning på din grund af Naturvejleder Jørgen Stoltz (værdi 1000,-) samt bogen "Naturen i sommerhusområder" (værdi 175,-).

Værdikortet kan ikke indløses til kontanter og skal bruges til køb af planter. Kortet gælder til og med udgangen af 2010.

På Nykøbing-Rørvig Havecenter er det et ungt team, der regerer og Nethe Lissau, Morten Andersen og Jeanett "Trunte" er med viden og entusiasme altid klar med gode råd og masser af inspiration. Allerede på parkeringspladsen bydes alle kunder velkommen af hunden Felix.

På kun 5 år er det lykkes at skabe en velassorteret og hyggelig planteskole, og som de eneste i Odsherred har de i 2010 fået 4 stjerner af Danske Havecentre.

Planteskolen har en stor viden om planter til fritidsgrunden og samarbejder med naturvejleder omkring omkring både rådgivning og beplantning af grunden med hjemmehørende arter, så vidt det er muligt, ellers de bedste alternativer. På planteskolen kan man også finde værtindelgaven, buketter og lækker chokolade.

Vel mødt på Nykøbing-Rørvig Havecenter, Vesterlyngvej 42, 4500 Nykøbing Sj. Tlf. 5991 2121
www.nk-havecenter.dk